tisdag, maj 11, 2010

Dagens foto - 100511 - frisk??

Undrar om Aston är frisk nu? Han äter inte fulla måltider än, men dricker bra iaf - i 1 dygn har det blivit saft, mjölk, vatten, välling och isglass till stor del. Han fick ju 40 graders feber igår och kräktes till och med precis innan jag kom hem från Matildas kalas. Inget mer kräk, så jag tror helt enkelt att febern steg väldigt fort. Fredrik tog in honom i duschen ett tag, sen blev det Ipren och så lite lite ljummen välling och han somnade på 2 röda.

Inatt var han sååååå varm, han yrade och det kändes som om han kokade. Jag gav honom då Alvedon, ny blöja och lite att dricka och tillslut så somnade han. I förmiddags hade han 38,2 i temp, men efter vilan var febern helt borta så på sena eftermiddagen gick vi ut i trädgården en liten stund. Lilla Bus var såååå glad att få komma ut, inget skoj att sitta inne ju.

Här provleker han med plastäpplena som ska bli hans sandlåda så fort vi köpt sand. Ja, ena halvan - troligen den röda - blir botten och den gröna blir lock som får sitta på då han inte leker i sandlådan... Ingen kattlåda här inte ;-)




Håll tummarna för att Bus är frisk nu, det verkar så iaf!!

2 kommentarer:

posttillelin@hotmail.com sa...

Hej! Vart har ni köpt sandlådan/äpplena? / E.

webmosterhelene sa...

Hej,
vi har köpt på på Överskottsbolaget, 129 kr/del om jag minns rätt. /Helene