måndag, mars 01, 2010

Nästa Kungsholmsträff 25/4

Eftersom jag flyttar nu i mars så är nästa Kungsholmsträff den 25 april kl 10-18. Vi kommer fortfarande vara i Ungdomslokalen på Kungsholmen, där vi sitter i stora, fina och rymliga lokaler.

Anmälan:
Vill du komma? Maila mig på webmosterhelene[snabela]gmail.com och berätta, så skickar jag kontonummer, resbeskrivning mm :-) Vänta inte för länge med att anmäla dig, kanske platserna tar slut... Finns det plats kvar så tar vi såklart emot dig ända in till öppningen på söndagen ;-) MEN blir det fullt, så.... Så först till kvarn gäller alltså!

Pris: 40:- för fika som finns tillgängligt hela dagen. Vill någon baka är det helt ok att ta med hembakat såklart!

Det finns en uppsjö med restauranger, caféer och matbutiker i området (allt från grekiskt till husman, kinamat, sushi, pizza, Mc Donalds osv) där du kan handla din lunch. Du får givetvis ta med hämtmat till lokalen, det finns ett stort fint kök att sitta i och äta!

Anmälan är bindande, vilket innebär att vi inte betalar tillbaka några pengar vid ev. avbokning av plats.

Vi får plats rätt många, men i dagsläget har vi bestämt att vi börjar med 20 personer + de av tjejerna från kyrkan som vill vara med.

Loppisbord: Vi kommer ha ett bord (eller flera) för loppisförsäljning av scrapsaker. Så vill ni ta med lite saker att sälja eller kanske skänka bort är det välkommet.

Demonstrationer: Är ni intresserade av nån demo av mig - eller annan deltagare - så kom gärna med förslag på sånt ni vill se så ska vi se vad vi kan hitta på.

Tänk på:
Ta med något som skyddar borden, t.ex. vaxduk, underlägg eller liknande. Gärna något som är lite större, så ytan skyddas.

Innan lokalerna lämnas så ska alla bord och stolar ställas bort. Det innebär att sista person som lämnar ett bord (oavsett om det är kl 14 eller kl 18) ställer undan bordet och stolarna på avsedd plats, så sparar vi alla våra ryggar och kommer lättare åt att städa.

Sist fick jag även hjälp att plocka fram bord och stolar av engagerade och snälla tjejer, det var mycket uppskattat! Tack!! Vill någon komma lite tidigare än kl 10 och hjälpa mig så är jag på plats ca kl 9,45.

Vårens sista träff efter detta planeras till tredje helgen i maj, om inget oförutsätt inträffar...

Inga kommentarer: