söndag, december 27, 2009

Dagens foto nästa år oxå?

Jag har tänkt fortsätta försöka fotografera varje dag nästa år. Jag har under 2009 INTE fotat varje dag såklart och kommer inte ha ambitionen att ha ett foto varje dag nästa år heller. MEN det har varit en oerhört rolig process att försöka fotografera, ibland fina bilder och ibland bara "skräp" men som ändå är våra dagar...

Så, hur ska du göra? Tänker du fotografera Dagens foto under 2010??

6 kommentarer:

Kristin sa...

Jag gav upp jättetidigt, tyvärr. Men jag kanske skulle försöka mig på ett foto i veckan nästa år ist. Det tror jag inte att jag skulle tröttna på lika fort.

Linda sa...

Jag insåg ganska snabbt hur tråkigt det är att fotografera en vanlig students liv. Det krävs nog barn eller något liknande för att det ska fungera att fota 365 foton. Så kände jag iallafall efter en månad. Det finns mycket att fotografera, men inte tillräckligt. Så det blir nog ett nej från mig.

AnnaB sa...

Jag skulle vilja prova igen, men jag höll bara ut ett par månader i år så det skulle nog krävas lite extra peppning och vilja för att komma längra. Vi får se hur det blir... :)

Maria sa...

Jag hittade in på det lite sent detta året så jag har länge tänkt ge mig på det till nästa år, faktiskt. Även om det känns som ett gigantiskt projekt att ro i hamn.
Men jag skuttar in här å kikar nästan varje dag så dina foton får bli min motivation och "kom ihåg-lapp".
Trevlig fortsättning /lilla07an

Sockergrynet sa...

Jag gav upp i år, men ska verkligen försöka nästa år! :)

Christine sa...

Jag gav upp efter en månad.. De blev lite mäktigt att försöka varje dag, men jag funderar på en gång i veckan istället! =)