torsdag, december 31, 2009

Dagens foto - 091231 - nyår hos finaste "grannarna"

Min dator kraschade den 1 jan 2010 och jag har inte fått till redigeringsprogrammet, därför blir det oredigerade bilder i detta inlägg (och de är inlagt 4 jan 2010, men under rätt datum...)

Nyårsafton firades i vårt blivande bostadsområde i Backlura, Hässelby.... Vi sprang mellan Micke och Monas hus och Johan och Annikas hus :-) De bor ju på samma gata vi kommer bo på sen, dock kommer vi bo 600 m från dom och inte 2 hus emellan som de har...

Jag har haft tur att Micke (och Mona) tog bilder inomhus, för jag tog inte en enda då. Dåligt, men det bidde så... Så alla bilder bilder jag visar idag, förutom den första, är tagna av dom :-D

Gott nytt år!


Aston har öppnat julklappar från Matilda, Micke och Mona. Det blev 2 superfina långärmade tröjor och ett äta-själv-set med sked och gaffel. TACK! Här är vi hos Mx3 och äter nyårsmiddag oxå!


Tolvslaget... Jag och Matilda är ute i kylan och spanar in raketer och flygande "thailändare". Aston och Leiah sov igenom alla raketer mm utan problem, inte det minsta pip från dom inte!


Sen intogs efterrätten hos Johan och Annika i goda vänners lag! Så nice!

Inga kommentarer: