lördag, oktober 10, 2009

LO: Första julen

För någon vecka sen fick jag ett paket fyllt av smaskigt julgodis av underbara Ilona på Skaparlusten! Det var fyllt med julpapper från Vivi Gade och Inkido, smaskiga juliga dekorationer och blommor!! Fyllt med inspiration alltså!

Jag har alltså gjort en jullayout, gjorde en till Astons album så vet jag att jag fått med EN sån sida till honom :-) Han behöver ju inte mer än en sida från första julen till sitt album egentligen.

Tycker de här skandinaviska papprena är sååååå läckra! Underbara mönster och så lättscrappade! Papprena är dubbelsidiga, vilket för att man har en otrolig mångfald av papper!


Närbild på ett rivet och rullat papper, en teknik som är enkel och ändå så läcker! Här ser man även hur jag sytt med guldtråd från Youdo, urläckert!


Det här hjärtat är urklippt ur ett papper med olika hjärtan på. Jag monterade det på cardstock, klippte ut det, sandpapprade på hjärtats ytterkant och satte det sen på 3D-kuddar för att efterlikna chipboard.


Detaljbild på rosorna, som fått sig en omgång med min nya kärlek - ink från Smooch!!! Wow! (inken är privat, ej från butiken)




Har ni inte sett dessa papper, så skynda er till butiken och shoppa loss! Det finns 3 serier till i andra färgtoner!!

3 kommentarer:

Milla sa...

Såååå fint!! ÄLSKAR hur du rivit papperet och sytt med guldtråd.. och rosorna! Wow!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Julig och härlig! Längtar nästan lite till julen! Kramar!

Sanna F sa...

Verkligen julig och fin!!!!!