torsdag, augusti 20, 2009

Schyssta jeans på Kungen av kontrollerna ;-)

Det finns så oerhört mycket söta, tuffa, gulliga flickkläder.... Men fortfarande tycker jag utbudet för pojkar är klart sämre, det var det även då Robin och Martin var små. MEN ibland hittar man guldkornen och jag passar på att köpa dom :-) Så Aston har många tuffa och coola kläder!

Som de här urtuffa jeansen av märket "Ebbe". Kolla de coola fickorna! Passformen är slimmad, så de sitter sååå bra på Astons smala lilla kropp :-)


Hos oss bor Kungen av kontrollerna, visste ni det? Varenda fjärrkontroll, kortläsare, telefon, mobil, tangentbord, bärbar dator - ja allt med knappar - "tillhör" Kungen ;-) Tror han iaf *s*

4 kommentarer:

Mariette sa...

Håller med dig om att det finns så mkt finare tjejkläder än killkläder. Dessa jeans var ju bara så coola, vart har du köpt dem?

webmosterhelene sa...

Tack, Mariette! De är köpta på en liten butik på Kungsholmen/Stockholm som heter Vildänglar. En av mina favoritbutiker, de har sååå mkt söta kläder där!

Tezzan sa...

Dario var också Kungen över kontrollerna hemma hos oss, tills jag fick veta att alla elektronikprylar innehåller något sorts flamskyddsmedel som är giftigt för barnen att få i sig. Och i alla fall Dario sög hemskt gärna på dem, så nu är de undanstoppade på högsta hyllan i bokhyllan.
Jeansen var supercoola. Jag har köpt till Dario från Name It, de sitter jättebra på honom. Annars har jag svårt med byxor till honom för han har så liten rumpa så alal byxor trillar av.

Ulrika aka LillBlomman sa...

Jag håller verkligen med!! Häromdagen skulle jag köpa kläder till en ettårig tjej! OMG så mycket sött det fanns! Hittade en body med Kitty på och tyget såg ut som ett scrappapper! Vi med killar får hålla till godo med dova trista kläder! Jag vill ha färg även på vintern på en så liten pys! Kramar!