söndag, juni 21, 2009

Blä, Aston är sjuk IGEN!

Jag förstår inte vad det är, men Aston är sjuk IGEN! Snorig, feber och hosta. En vecka fick han vara frisk, EN natt på 3 veckor har han sovit bra och det var natten till fredagen :-(

Nattningarna är från helvetet igen, men när han väl somnar sover han hyfsat bra mellan hostningarna. Så det är inte en ny öroninflammation igen, även om man har en tendens att vilja tro det när han bara skriker och skriker och skriker.

Men vi har tagit till hans älskade vagn två kvällar nu, han sover gärna och gott i den. Så han har fått somna in i den medan vi gungat vagnen (men först efter att vi provat vanliga nattningsrutinen, för vips kommer han ju somna som vanligt igen och då vill det till att man är med på banan igen). Sen har vi flyttat över honom till sängen... Hellre göra så än att strida med honom i 3 timmar som vi gjorde på midsommaraftons kväll.

Det är nog mycket som pågår för den lilla pojken nu. Dels att han är krasslig, sen kryper han mer och mer istället för att åla, han har börjat gå utmed möblerna och försöker stå utan stöd (går inte så bra än men han försöker). Det blir mer och mer tydligt att denna lilla kille på 9 månader faktiskt säger några ord (mamma, titta, pappa, där) och även försöker forma ordet boll (boo) och bok, men det går sisådär. Men han är himla söt då han formar munnen som ett B ;-) Man ser verkligen hur han kämpar.

Bloggen får uppdateras imorgon eller nån annan dag med lite bilder från midsommarhelgen. Vi kan iaf sammanfatta det hela med "Vi hade iaf tur med vädret" ;-) Allt har varit toppen mao, förutom att Aston blivit sjuk och varit rätt krånglig nattetid.

Håll nu tummarna för att vi snart får en frisk liten Aston igen!

6 kommentarer:

~ Sophia ~ sa...

Usch vad trist för er! Vet precis hur det kan kännas med den ena förkylningen efter den andra.
Själv har jag liten Ivan med ögoninflammation på bägge ögonen...hans födelsedag imorgon...såå snygg han blir på fotona då..; )

Får hoppas att Aston piggar på sig snabbt den här gången.
Kika in i min blogg så har jag något åt dig där..
KRAM!

~Karin~ sa...

Nämen, stackars lilla godingen som är krasslig igen :( Massor med kryapåsig-kramar /K

♥ Nina ♥ sa...

Uscha va jobbigt. Speciellt nu när det börjar bli lite varmare igen. Vår lilla grabb fick vara frisk i en månad nu .... på midsommarafton var han sjuk igen. Suck. Idag sitter jag själv här å snorar med =( Uscha. Hoppas han piggnar på sig snabbt, å att ni slipper bli sjuka.

Linda sa...

Stackars liten då! Vet ju också hur det är när de knappt hinner bli friska innan det är dags för nästa grej.

William har varit sjuk igen han också! :-( Han har haft hög feber i flera dagar. Men igår fick han även utslag så jag är rätt säker på att det är tredagarsfeber han har haft.

ankiann sa...

Nämen stackars gubben... Jag hoppas att han snart är frisk och kry igen.

Millanprillan sa...

Stackare, det kan kännas rätt tröstlöst ibland när det känns som att man aldrig får vara frisk. Hoppas han blir pigg snart så vi kan följa hans pigga framsteg med att lära sig gå! Skickar en krya-på-digkram till Aston! :)