torsdag, maj 28, 2009

Vi lever, men har sjukstuga!

Jajamensan, vi lever... Men har sjukstuga här, då Aston fortfarande äter penicillin mot öroninflammationen. I söndags kväll så fick han även en slemmig skrällig hosta och snuva från underjorden. Så inte nog med öroninflammation så har han fått en virusinfektion som penicillinet INTE biter på.

Vi får sova hyfsat på nätterna, fast lillgubben hostar en hel del precis då han ska till att somna. Det gör att nattningarna tar evigheter. Och det är BARA mamma som gäller.

Så just nu har vi en kille som tränar på att ställa sig, som piper och gnäller hela dagar så mammans tålamod tryter ;-) Och när pappan kommer hem så blir Aston glad ett litet tag, sen gnälls det vidare.

Gårdagskvällen skulle ju vara hur mysig som helst med Camilla som kom hit för att scrappa med mig. Och visst var det mysigt, men jag hade ju knappt tid att sitta med henne... Fredrik försökte verkligen ta Aston, men det gick inte. Tillslut somnade Aston (och sov 11 timmar som tur var), men då var det ju i princip dags för Camilla att åka hem.

Trots denna halvkaotiska kväll så fick jag klart en sida jag påbörjade tidigare på dagen och så fick jag en till snabb sida gjord, den sista ska bara få på sig nån dekoration så är den nog helt klar :-)

Ja, så vet ni varför det är tyst här och knappt några foton (är ju inget skoj att ha foto på foto på en krasslig, gnällig Aston).

3 kommentarer:

Camilla sa...

Inte gjorde det mig nånting att du sprang mellan köksbordet och Aston. Det var mysigt och umgås mellan varven ändå! Du ger så mycket inspiration med ditt scrapp-hantverk. tack för en mysig kväll. Kram

Linda sa...

Stackars Aston då som blivit så krasslig! Tyvärr är det ju inte helt ovanligt att de har en virusinfektion samtidigt som öroninflammationen, och som du säger så biter ju inte penicillinet på det. Hoppas han snart mår bättre!

Det ska ju bli sol och värme i helgen, så vi får hoppas på att lite sommarväder rensar bort en massa sjukdomsbaciller! :-)

Kram!

Mathilde sa...

Tack för tipset!! Ska titta på dom! Usch inte roligt att vara sjuk! Hoppas på fler bilder snart, gud vad söt han är din lillkille :D
Kram