lördag, april 11, 2009

Yasuragi, Hasseludden - påskafton

Som sagt, påskafton och jag och Annika checkade in på Yasuragi Hasseludden kl 15... En alla hjärtansdagspresent till oss från våra kära pojkvänner!

Jag checkade in i detta rummet, alldeles ensam...


Här är stassen man kommer gå omkring i från och med nu! Yukata och tofflor!


Handväskan! Tog ett tag innan vi förstod att vi skulle bära omkring på denna korg, för att ha nåt att lägga våra grejer i *s*


Tvagnigsdax, när man är klar med det hela så är man ren på utsidan såväl som insidan :-) Sen badade vi i varma källan inomhus, såååå mysigt!


Kl 17 var det dags för sushiskola! Så skoj, och så svårt! Jag har aldrig gjort egen sushi, men det var himla skoj!


Kl 19 var det dags för middag vid ett bord med egen kock, tillsammans med 7 andra personer. Jättesmarrigt, 2 timmar tog det innan middagen var uppäten och klar och då var vi glada att vi fått i oss en 10 bitar egengjord sushi några timmar innan ;-)


Huvudrätten vi valde var kalv entrecote. Till förrätt valde jag tonfisk och Annika risotto. Man fick en supergod sallad till för-förrätt, mellan förrätt och varmrätt fick man soppa på sjögräs, purjolök och tofu. Till efterrätt blev det passionsfruktskaka (eller cheesecake). Till det hela drack vi varsin japansk öl :-)


Barhäng! Fniss... Nå, vi kunde inte låta bli när vi såg repen hänga framför baren... Fnissiga, trötta och glada som vi var så stannade vi till såklart ;-)


Kvällsdopp i varma källorna! Så nice det var, 40 grader i vattnet och några plusgrader i luften.

Inga kommentarer: