måndag, mars 30, 2009

Dagens foto #89 - 090330 - sjukling

I några dagar har jag förstått att Aston nog varit på väg att bli sjuk och igårkväll var det ett faktum. Han har nu fått sin första förkylning. Ganska bra jobbat att "bara" haft en magsjuka på 6,5 månad, men det är ändå inte så skoj att han är sjuk.

Så här ser det ut ganska mkt idag, fast Aston är ändå vid gott mod trots täppt näsa och 38 grader i temp.


Förnatten var sisådär iaf. I TRE timmar mellan kl 22-01 höll Aston på och krånglade. Han ville sova i min famn, men sov typ 5-10 min och sen krånglade han då det blev för varmt. Så ner i sängen och skrik och panik för DÄR vill han inte ligga...

Han fick äta igen vid midnatt, fick ny blöja och vid 1-tiden la jag ner honom i sängen och lät honom skrika en stund. Inget dög ju och det var svårt att ha nappen i annat läge än halvsittandes i min famn. Han tystnade efter 2 min och började prata istället, sen tystnade även pratet och den lilla älsklingen somnade. Suck!!

"Stackars" barn som har den mest otåliga mamman på jorden ;-) Jag blir helt "vansinnig" när han krånglar fast man gjort allt. Jag förstår honom, han är krasslig.... Men det blir inte lättare och svalare av att han inte ligger still utan hela tiden kämpar emot, skriker osv.

Sen sov han rätt bra under resten av natten i alla fall. Han vaknade till vid 5-tiden och fick komma upp en sväng i min famn för att kunna ha nappen och somna om. Vid 7,20 ville han äta och sov sen vidare till 9,20. Så trots en krånglig förnatt så fick vi sova rätt bra tillslut.

-----------------------------------------------------------------------------
Kika in HÄR för att se länkar till de andra duktiga "Dagens foto"-fotografer

5 kommentarer:

Camilla sa...

Men stackars lille Aston! Hoppas han blir bättre snart. Nu, efter en vecka är vi tillbaka igen...men Hugo har varit lika, som Aston, Snorig o feber. Kram på er!

Caroline sa...

Usch! Det är så trist när de allra minsta är sjuka. Jag blir också väldigt frustrerad när man inte vet vad man ska göra för att trösta eller göra situationen bättre. Krya på sig liten!

Anonym sa...

Jag har inte kommenterat tidigare, så jag måste säga, Aston är fantastiskt söt! Hoppas att han blir bra snart och han redan i natt sover bättre... hela natten!
Kram kram

Camilla sa...

Du har en Award att hämta hos mig...

Susanne H / snuffehar sa...

Usch ja, vet precis hur jobbigt det är med krånglande barn och ett tålamod som tryter...