tisdag, februari 17, 2009

Dagens foto #48 - 090217

Vilket väder det har varit idag!! Jag tog på mig skönaste promenadskorna, packade ner Aston i vagnen och begav mig ut på promenad i solen! Det var strax under nollan, solen sken och värmde faktiskt, fåglarna kvittrade och det var vårkänning i luften... Helt ljuvligt! Jag promenerade via Rålis till Smedis och runt Fredhäll, Kristineberg, Hornsberg och hem igen... Aston sov precis hela tiden, tror han njöt lika mycket som jag...

Så dagens foto är taget på ett isigt, men soligt och mycket vackert Riddarfjärden.


-----------------------------------------------------------------------------
Kika in HÄR för att se länkar till de andra duktiga "Dagens foto"-fotografer

3 kommentarer:

Virre sa...

Hej hej,
Jag ville bara säga att jag har scrappat efter en av dina skisser idag. Nr 139 om jag minns rätt. Resultatet finns på min blogg :)

Helena sa...

Ser fantastiskt ut! Jag har oxå varit ute och njutit av vårvädret idag. Så underbart dessa första dagar då man känner att solens strålar värmer näsan :-)

// Helena

Millanprillan sa...

Åh, vad härligt med sol! Här har det snöat hela dagen - det verkar aldrig ta slut! Fast klaga ska man ju inte göra när man äntligen har fått den vinter som man tjatat efter :) Men nu är jag dock trött på alla dessa varma och bylsiga kläder och längtar efter att bara kunna dra på sig ett par skor och en tröja och gå ut! :)