lördag, januari 03, 2009

Upptäcka världen!!

Just nu pågår en stor upptäcksfärd för lilla Aston! Allt ska pillas på, han försöker ta allt med sina små valhänta händer! Nyss var det cola-flaskan som fascinerade honom!



I övrigt har han även börjat snurra runt så smått på rygg, helt plötsligt hittar man honom med fötterna åt ett helt annat håll än jag lagt honom... Och så har han upptäckt att det faktiskt kan finnas saker BAKOM honom, som mamma t.ex :-)

6 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Ja nu gäller det att vara på hugget, man vet aldrig var man hittar dem helt plötsligt.

Anonym sa...

Oh, vilken underbar bild; den kan du sälja till Coca Cola. Men vad stor han har blivit. Det går ju verkligen jättefort... det är ju tur att du tar bilder så att man hänger med!

Jar har precis upptäckt Swescrapbook och hela kvällarna går åt att läsa all underbar inspiration som finns där. Just nu har jag fastnat för färglära.

Kram fia

Miaa sa...

Underbart! Se upp på skötbordet!
Kram Miaa

Ulrika aka LillBlomman sa...

Oj, vad han är försigkommen lilla Aston! Underbara foton!! Och härliga layouter!! Gillar din Latte massor!! Ny passion "sent" i livet, undrar om jag kommer att lära mig? Hi hi!! Krama Aston och dig så klart!

Mim... sa...

En sån fin kille, han påminner om mitt barnbarn, som tyckte en petflaska med lite vatten och diskmedel var jättekul när jag träffade honom i julas. Vi bor med 135 mils emellan oss.
Du tar fina bilder.

Charlotte Ravn sa...

Ih hvor er han altså dejlig Helene og så stor han bliver. Godt nytår til jer.
Kram