onsdag, november 19, 2008

Billigt och bra!

Åsa tipsade mig om en nätbutik, som säljer billiga fototillbehör... Nämligen butiken tvspelsweb.se.

Jag har nu beställt mig en reflexskärm 5 i 1 som är 80 cm i diameter, som jag letat efter! Hittade en på fotomässan i helgen, men den var hela 600 kr dyrare och då var det mässpris - dvs nedsatt. Så nu är det en reflexskärm på väg till mig! Weeee!!!

Och jag kan snart utlysa ett litet samarbete med tvspelsweb.se, så kika tillbaka om ett tag så får ni se vad som är på G!

3 kommentarer:

Anonym sa...

å spännande :-D allt som har med fotografering å göra blir jag nyfiken på vill åxå lära mig mer å mer :-)

appropå de så har du fått en liten utmärkelse av mig i min blogg :-)

kramar

Jag... sa...

Ja där har jag handlat! Snabb service, men packningen är tyvärr under all kritik, posten tyckte inte atyt jag skulle ta med mig paketet utan skulle skicka tillbaka det på en gång när jag hämtade ut det, så att be om extra väl utförd packning är kke en idé? :-)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Aha, ska hålla koll då! Vill att tomten kommer med lite skoj till kameran i år! Måste bara få säga att dina "stora" killar år så himla lika lilla Aston!! Hoppas att du hittar en mentor så att du kan förverkliga dina fotograf drömmar, du kan få bli min, blink! Jag har tänkt köpa ett porträtt objektiv nu när man fotar Viggo så mycket, vad brukar du använda när du tar alla fina Aston foton? Många kramar!