onsdag, november 05, 2008

Astons morgonlur

Man blir inte klok på denna lilla kille ibland *s* Han vaknade halv 9, fick ny blöja och jag trodde han var hungrig efter att inte ha ätit sen 4,30 inatt. Men han åt bara litegrann, sen somnade han i famnen... Han är aldrig vaken särskilt länge på morgonen, han vill alltid somna om och sova ett tag till.

Så nu sover han såhär i vår säng, med en liten handduk över huvudet och nappen därunder. Det ser nästan "elakt" ut när han får sova under handduken, men det är så HAN vill ha det. Då sover han allra bäst!

8 kommentarer:

Julia sa...

Sådär ville Gustav också ha det när han var mindre :) men jag var alltid och drog lite i filten när han somnat ;) *oroliga morsan*
kram

Christine sa...

Japp, så sov Alvin bäst också =)
Vi hängde en filt över vagnen, då somnade han som en stock!!

Anonym sa...

Mina har också sovit så fast de hade små snusnäsdukar, jag vågade aldrig ens låta dem ha babyfilt eller tvättlapparna/handdukarna så.
Själv känns det som man inte får luft med handuk över ansiktet men de små liven tycker det är så mysigt :)Gulligt!

Caroline sa...

Precis så vill Spencer också ha det! Dottern var inget snuttefiltsbarn men han verkar vara det mer. Han gillar sin filt och suttar på allt han kommer över.

Anonym sa...

Precis som min äldste son också ville ha det - med en liten IKEA-handduk över ansiktet. Då somnade han snabbt och sov gott. De har sin vanor de små......./Susanne L.

Christel sa...

Så sov alltid Jenny, hon hade en diskhandduk. Vi la den ovanför henne för att hon var ett kräkebarn, men hon drog alltid ner den över ansiktet.

Anonym sa...

hihi, sicken sötis han är!
Maja ville alltid ha sin lilla gosehund över ögonen när hon sov när hon var liten. :)
Kram Kicki

~Karin~ sa...

Sötnosen!!! :)
Sådär gillade Elias också att sova!

kraaaam /K