fredag, september 05, 2008

Inget är som väntans tider *s*

Kom hem från barnmorskan för några timmar sen, och hon tror att det kan bli bebis vilken dag som helst... Klart det blir, vi har ju passerat Mål ju... ;-) Men faktum är att jag är rastlös i kroppen, hungrig och illamående på en gång... Fniss... Men bara för det så kommer väl Bebis den 18 sept ;-)

Såååå skoj att så många av er gissar vad vi får och när :-) Vi har ju ingen som helst aning om det blir en pojke eller flicka, det är därför det är så skoj att se era gissningar :-) Övervägande tror på flicka, ser jag! Så är det i vår bekantskapskrets oxå... Sen är det ju klart att det inte spelar ngn som helst roll vad det blir, det är bara så ooooolidligt spännande!!

Och ja, som ni förstår så har Åsa och Richard fått en liten son igår, jättefin är han!! Så kommer inte min bebis får jag åka dit och snusa på honom istället ;-) Kanske min lilla förstår att h*n ska vara utanför magen isf ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

så himla underbart, jag vill åxå snusa bebis, för mig kommer ju pylle få 2 månader före mig, något jag kommer snusa å snusa å vara sååå avundsjuk!

Anonym sa...

Det brukar sätta igång det när man snusar bebis, så det tycker jag du kan testa ;-)

Jozebelle sa...

Hejsan

Vad trist att det dröjer, Hälsa grattis till Åsa och Rikard ifrån Mej!!!!

Jag håller tummarna för att bebben vill ut snart!

Kramizar Ann-Marie

AnnaHanna sa...

Vilken typ som inte vill komma ut =)
Jag ser framför mig hur den spjärnar emot därinne.
Men när som helst...

Kram //Anna