söndag, augusti 24, 2008

Ska på Mamma Mia-musikalen i em

I eftermiddag är det äntligen dags, vi ska gå på Mamma Mia-musikalen i Globen! Som vi väntat!! Jag köpte biljetter till Fredrik (och mig) i julklapp och då visste vi ju inte att vi skulle få barn i samma veva som musikalen skulle gå. Så lite lite nervöst har det varit om vi skulle hinna gå eller ej. Men det ser ut som om vi kommer kunna gå ;-)

Sitter i övrigt klistrad framför mitt scrapbord och planerar layouter, väljer foton ,, till kommande skissboken, jag skapar layouter och försöker lägga upp min tid på ett bra sätt... Mina tankar flyger ju runt, så det är svårt att samla ihop sig *s* Men det blir bra, det känner jag ;-)

Tack och hej!!

8 kommentarer:

Julia sa...

hej hej! Kikar in allt som oftast men är dålig på att lämna ett spår! Tur att ni hinner gå på musikalen, hoppas ni får roligt!! Lycka till (om jag inte kikar in före bebis kommer)
kram

Ulrika aka LillBlomman sa...

Hoppas att ni haft en härlig musikal, så roligt att du hann! I morse föddes bebis nr 2 av 4 i mitt kompisgäng! Inser att snart är det min tur, hjääälp! Vilka härliga alster du skapat!!! Kram!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Jajemensan! Vi har träffats när Åsa hade Distresskurs på Papprika -06, var det så länge sedan? Oj! Du fotade en del! Sedan har jag ju sett er på symässan varje år men jag är så "fisig" så jag vågar aldrig hälsa! Får bättra mig!!! Kramen!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Värsta chatten här! Jag ska ta mod till mig! Fast jag får dricka the! Kommer ha lite att återhämta mig efter bebbeankomst men tackar gärna ja till erbjudandet! Kramen!

I ett litet hus sa...

Skissboken kommer bli en dunderhit! Det känner jag p åmig! Ha det så mysigt på musikalen!

Ta hand om dig och stora magen!
Kram Lotta-R

Anonym sa...

ÅHH Skriver igen med lite avundsjuka....Skrev tidigare att jag varit på Mamma Mia i Globen förra helgen. Hoppas att Ni haft en lika härlig upplevelse idag som vi hade. Så fantastisk. Vill ju bara se en gång till. Lycka till med lill* livet.

Anonym sa...

Tänkte att det kanske var dags att sluta smyga runt här och ge mig till känna istället, är alltid kul att veta vem som tittar in hos en :-)
Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!

Anonym sa...

hoppas ni hade de underbart å du slapp få ont av att sitta eller nått annat tråkigt :-(

kramar