onsdag, juli 30, 2008

Hemma och vänder...

Idag är vi hem till stan en kortis... Var till barnmorskan före lunch, allt ser mkt bra ut... Svullnar och lägger på mig vätska så på 2,5 vecka har jag gått upp hela 3 kg!!! Shit alltså! Men men.... Det är sånt man får kissa ut sen ;-)

Spjälsäng med tillhörande sängkläder inhandlades på Babyland idag, vi är så nöjda med valet!! Vi hade turen att få köpa visningsexemplaret och få lite rabatt på den, så Fredrik har skurat rent sängen och den ska monteras senare ikväll... Tar kort på den imorgon innan vi åker igen, så får ni se hur kungligt Bebis förhoppningsvis ska sova sen *s* Fast h*n får väl för sig att sova mellan sin mamma och pappa, som då gjort sig till att handla en jättefin säng ;-)

Nu är allt i princip klart för ankomst här, det är lite småfix som saknas... En ny febertermometer, Alvedon suppar, amningskupor, ett paket blöjor, lite tvättlappar, salva och sånt... Men det fixar vi lite senare... Nu väntar vi bara och hoppas att allt kommer gå bra :-)

2 kommentarer:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Vad mysigt att allt är klart nu! Hur många veckor har du kvar? Vi har beställt allt och en del har kommit men står och väntar i affären. Själv har jag 6 veckor och 4 dgr. Både länge och kort! Kramen!

badanka sa...

haha men du bäjby då slår du inte mina 4 kilo på 1 vecka. puss puss