måndag, november 12, 2007

Funderar lite...

Jag läser lite nu och då på olika ställen att det finns dom som vill att utmaningarna på SWE-bloggen ska läggas ut tidigare på dagen... Det gör mig lika ledsen varje gång, eftersom det är jag som till 99% sköter SWE-bloggen med uppladdningar och svar och redigeringar och annat... Och jag har ett JOBB på dagtid - som ibland uppgår till många många timmar mer än 40 timmar på en vecka, ganska ofta kan styra jag och lägga upp utmaningar på dagtid, men ibland kommer liksom jobbet och livet emellan. Och ibland känner jag för att ladda upp ännu senare bara därför ;-) Jag menar, det är en hobby... Och jag är bara en enda människa...

Nå, jag ska inte ta illa vid mig, vet inte varför jag gör det egentligen... Kanske för att det är så känsligt när det är jag som fixar och donar med nästan allt. När jag läser såna kommentarer så rör de ju liksom mig personligen eftersom det bara är jag som fixar med det.

Nå, nu har jag skakat av mig och så slutar jag känna såhär. Mer negativinlägg än så blir det inte....

Ska se om jag istället kan hitta inspiration och skapa lite.

22 kommentarer:

joggemia sa...

Usch, nu blir jag också upprörd! Vill bara säga att du gör ett jättebra jobb!! Vad i hela friden gör det om utmaningarna kommer framåt kvällen?! Jag tycker du ska fortsätta som förut.....precis som du säger, du har ju ett liv med jobb och familj också.

Kram Mia

PS. Gillar verkligen utmaningarna på swescrap!

Marie - Med mina händer... sa...

Jag har då inte hört några klagomål. Nej, jag är GRYMT imponerad av dig och hur du håller i alla trådar. Du uppdaterar ju varenda dag!
Jag har bara min lilla hemsida att sköta - och den tar tid. Förstår uppriktigt inte hur du hinner. :-)

Du kan med all rätt skaka av dig dessa åsikter, tycker jag. Det finns ju alltid människor som tycker saker. Du vet att du gör ett hästjobb - klappa dig själv på axeln!

Kramar från Marie

webmosterhelene sa...

Tack tjejer... Lily, jag har läst - det är inte mot mig personligen - och svårt att förklara... Kanske har jag bara en dålig dag ;-)

Eize sa...

Och vem har tid att sitta och göra utmaningar på dagtid, undrar jag dåra!? Jobbar inte folk?!

Nä, strunta i dem och ladda upp utmaningarna när det passar DIG!!


kram åza

Claudia79 sa...

Åå grr! Jag blir irriterad på att en del får dig att känna som du gör!:-( Jag håller med Lily; VEM håller i lika mycket trådar som du,Helene? Det har jag funderat på däremot flera ggr...din energi för livet inspirerar , så försök att inte bry dig om de där som kommer med såna kommentarer!!Stor kram från en som tycker du gör ett superjobb!:-)

Jenny sa...

Jag håller med föregående talare! Det är synd att vissa inte uppskattar det jobb du lägger ner på bloggen!
Du är grymt duktig och jag hoppas du inte tar illa upp!
Fortsätt som du gör!
kram!

badanka sa...

du e BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Lägg du ut utmaningarna när du vill och kan!!! De är en inspiration och jag är för min del kvälls/nattscrappare och man har ju ändå så lång tid på sig att göra utmaningarna så vad spelar det för roll om du lägger ut dem tidigare eller inte! Nej, kör du som du gör nu och ta inte åt dig på såna kommentarer. Swe scrap är den utmaningsblogg som i mina ögon inspirerar mest och sköts bäst!!

Love you!!

Charlotte Ravn sa...

Jeg bruger SWE bloggen rigtigt meget og henter masser af inspiration der og det ved jeg, at der er flere andre her i danmark som gør. Jeg synes du gør et fantastisk arbejde med at holde den ved lige! Pyt med, at der er nogen få, som ikke er tilfredse, for der er rigtigt mange, som er meget glade og taknemmelige for det store stykke arbejde du gør!
Stort kram og tak til dig!

Christine sa...

Ojoj.. Jag som tycker att det är så mycket på gång där så man hinner inte med!! =O
Vännen, du gör ett GRYMT jobb, och jag är djupt imponerad =)
Skaka av dig!! Så, nu känns det bättre va?! ;)

Kraaam!!!!

Anonym sa...

JAg tycker du gör ett fantastiskt jobb med swebloggen, spännande och roliga utmaningar hela tiden! *tummen upp*

Anonym sa...

Men Helene - det finns inte många som hinner med så mycket som du gör...fattar inte hur du hinner med allt. Fortsätt som du gjort, finns ingen anledning att ändra. Utmaningarna har väl en deadline på flera dagar så vad spelar det för roll om de kommer några timmar tidigare?? Du e grym tjejen!! *kram*

Anonym sa...

Försök att inte ta åt dig av sånt! Allt jobb du lägger ner är otroligt uppskattat, och det är alltid lika roligt att se dina nya alster! Du är otroligt duktig!
ninaerica

Sofie sa...

Ta det bra istället. Folk älskar sidan och kan inte få nog av den :-)

Julia sa...

kramar till dig Helene!!! Jag vet hur du jobbar och ger till andra och ibland inte hinner med hur du själv mår, så låt det bara vara deras problem, om de vill reta sig på en så banal sak så är det de som kan sura över det! Du är en stor förebild för många av oss och du ska veta att jag verkligen verkligen uppskattar allt du gör!!!

AnnaHanna sa...

Ja, man undrar ibland...

Men, tänk så här istället - bloggen är så proffsigt skött att folk inte förstår att den "produceras" på hobbybasis - och därför har svårt att förstå varför saker måste ske kvällstid.
Ta det som en komplimang :-)

*Kram den mest energiskt kreativa människa jag vet*
//Anna

Anonym sa...

men hallå, jag tycker den uppdateras hela tiden och brukar tänka just, hur hinner hon....strunta i de kommentarerna och kör ditt race så som du vill ha det.
Kramis/Lena S

Anonym sa...

Jag tror inte folk vet om att den sköts av en privatperson helt enkelt. Den kanske kan va på sin plats att skriva detta inlägg i swebloggen så vet folk. Som nån annan skrev, ta det som en komplimang att bloggen är så bra och inspirerande att de vill få se vad nästa utmaning är direkt. Förstår dock att det kan kännas lite tungt. Men som du redan vet och som andra påpekat så gör du ett jättebra jobb och är verkligen en inpiratör för många!

Anonym sa...

Hoppas att du har skakat av dig kommentaren... så dumt skrivet! Uppdatera bloggen när du hinner, det är ju en hobby :-)

Joanna sa...

Griniga människor finns det lite här och var, men jag loooovar att vi är en STOR majoritet som är riktigt imponerade och fantastiskt glada över allt jobb du lägger ner -inte bara med swe bloggen utan överallt i scrapsverige..! Du är toppen Helene!

Anonym sa...

Åååh vad jag förstår hur du känner. Man kämpar och sliter, för att göra andra glada och nöjda men så är det alltid någon som aldrig ändå är nöjd, och då är de de orden man lyssnar på, istället för att lyssna på de som tycker att man gör ett bra jobb. Du gör ett fantastiskt jobb! Som du säger, det är bara en hobby. Inget på liv och död. DU ska inte bränna ut dig. Skaka av dig alla negativa åsikter och ta åt dig av de goda istället. Kram!

Marie sa...

Helene, du vet hur glada vi är för allt jobb som du lägger ner, - du är helt enkelt BÄST!
kram