onsdag, augusti 08, 2007

Och en dag i skogen...


...och på stranden...

Även idag åkte vi ut till Christer och Therese... Fredrik och Christer skulle felsöka elen i deras hus, som inte riktigt funkade som dom ville igår efter omdragning ;-)

När vi åkte ut till dom så regnade, åskade och blixtrade det... Så vi var lite oroliga att det skulle bli en innesittardag. Men de flesta molnen skingrades, solen tittade fram och det var runt 25 grader hela dagen iaf. Det blåste endel, så det var inte riktigt bikiniväder, men ändå...

Jag, Therese och Ina stack iväg på en promenad och hamnade efter en stund vid Återvallssjön och tog en vända ut i skogen längs vattnet och sen blev det spontanbad av Ina vid stranden *s* Tanken var även att Therese skulle få leka med min kamera lite idag :)

Här är ytterligare en dag av foton...

På väg mot sjön, dockvagnen var med...


Blåbär är gott :)


En liten tjej vid bryggan


Undrar vad du tänker på, Ina?!


Therese har tagit denna underbara bild...


Det finns massor med lingon och blåbär i skogen nu... Jag plockade lite och dirigerade Therese på hur jag ville ha bilden på mina händer och bären :) Efter några försök så blev den som jag ville :)


Therese kryper bland buskarna med sin kamera oxå


Jag leker "Peter Pan" med Ina och så fotar Therese vår skugga i vattnet :) Ni vet, Peter Pan förlorar ju sin skugga i början av filmen - det är då han träffar Wendy...


Spontanbad... Det går bra utan handduk oxå.... Fick massor med fina bilder, men Ina var nakenfis och såna bilder hör inte hemma här....


Kom igen, mamma! Ska du inte bada du med ;-)


Tyvärr slutade dagen i migrän för min del, så jag åkte hem med bilen tidigare (och kunde/orkade inte åka och fira världens bästa Åsa *gråter*). Fredde fick skjuts hem av Christer på kvällen...

Och nu är det sent, och jag ska natta nu - för att bli av med huvudvärken och se om jag orkar åka med till landet en sväng imorgon.

Annars har jag fått en stor laddning med nya foton idag, så det finns ju att göra imorrn iaf annars.... 4 dagar kvar på semestern, lite ska jag väl få skapat de sista dagarna? Bort huvudvärk, så blir det antingen fotografering eller skapande imorrn!

Natti!

4 kommentarer:

Sofia sa...

Härliga foton som alltid. Hoppas migränen släppt och att det var vädret som utlöste den.

Marie sa...

Jag tycker så mycket om att se dina foton! de är så fina och levande som alltid. Du är grym!

Anonym sa...

Wow, lika fantastiska foton som vanligt. Mycket scrapvanliga dessutom... ;)

Charlotte Ravn sa...

Du er altså fantastisk god til at fotografere Helene! Hvor er det synd for dig, at du får migræne! Jeg havde det selv i flere år, ofte med 3 dage i sengen og opkastninger, men efter jeg fandt ud af, at mit kom af en dårlig holding af ryggen og jeg fik noget som hedder en holdningsbandage, som hjalp mig med at holde ryggen rank og ikke synke sammen i skulderne, har jeg det næsten aldrig mere! Håber du kan finde noget som hjælper dig, for det er bare så slemt, at have ondt i hovedet!