lördag, juli 28, 2007

Har ni tänkt på...

...att det just nu skapas mkt med orange, knallrosa och limegrönt?? Fascinerande!! Undrar vad det blir för kombo senare som blir extra populär...

En liten fundering såhär i lunchtider...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja oh ja.. Mycket färger.. Dock gör det mig överlycklig.. grön och rosa är liksom min all time love.. däremot orange.. har jag haft ett litet inneboende agg mot.. men.. det börjar släppa. Kanske tack vare populariteten nu. jag hoppas nästa kombo innehåller blå [ännu en av mina oh no färger]så kanske jag kan börja använda det med. :) För övrigt var det alldeles jättehärligt med alla uppdateringar på din blogg den senaste gången, varje gång jag öppnar min feed så var det nytt från helene.. KUL

Laila sa...

*hummar*
Jo orange och rosa har jag tänkt på. Det är kul att se alla knalliga saker. :-)

Malin sa...

Fnissar över att jag så sent somför en timma sedan scrappade i just de här färgkombinationerna :)

Jag... sa...

Aaah men det är en sån underbar färgkombo!!! :-D

Anonym sa...

Haha, så sant! De senaste layouterna jag gjort har nog varit i de färgerna tror jag ;-)

Christine sa...

*skratt* ja men färgerna är ju bara så underbar!!!:)

Lilo sa...

Glöm inte turkos!!Det är himla kul med alla färger och fåglar och ugglor nu tycker jag! För visst blir man extra glad av alla färgglada pryttlar!!!

Virre sa...

Jag har inte provat just den kombon än men nu när du säger det så... Jag tycker det är somriga färger, kan det bero på det kanske?
Må så gott!

Ps. Nu har jag oxå scrappat utan mönstrat papper, blev så inspirerad när jag läste att du hade blivit utmanad att göra det! Tack för det!! Ds.

Emma sa...

Ja verkligen, vilket bara passar mig perfekt :) Och en del turkost också tycker jag... Måste bara också säga att jag diggar verkligen scrapskålen du gjort, den är svinsnygg! :-)

Emma sa...

Härliga färger

Sanna F sa...

Jag såg dig precis på aftonbladets tv kanal : ))