söndag, juni 03, 2007

Gärdesloppet, Djurgår'n

Idag stack jag och Fredrik ut på Djurgår'n för att kolla på Gärdesloppen och Prins Bertil Memorial... Det var massor med fina, gamla bilar och människor i autentiska kläder :)

Promenad ut på Djurgår'n, det var så mkt bilar så vi ställde bilen på Östermalm och promenerade ut!! 20 plusgrader, strålande sol, inga moln men vinden kylde endel...

Vy ut mot Djurgårdskanalen... Så underbart vackert!


Vi är framme och Fredde ringer sin arbetskollega Hans, det var för mkt folk för att bara "springa på" honom ;-)


Yo, baby!! Förkyld som få är han, men ändå rätt pigg på dagen :)


Dagens roligaste och bästa bild :) Tog den i en fälg på en gammal amerikanare, då jag och Fredde käkade lite lunch i gröngräset :)


Det var många fina bilar, men denna bil med de två små pojkarna fångade mitt öga :) Framförallt de två små söta pojkarna, den ena i busiga kläder och den andra i sjömansdräkt och bägge med slangbellor! De blev ordentligt fotograferade av alla som stod omkring :)


På väg mot Waldermarsudde hittade jag denna vackra blomma!


Och underbara vallmos!! Nu när det byggs om på landet, svärföräldrarna bygger ju permanentboende där, så försvann vallmona där... Men jag hoppas att de tar sig igen, för de är ju så vackra!!


Och så hittade jag två ROSA vallmos!! Jag har aldrig sett såna iaf :) Fotot är inte det bästa, men det blåste en hel del, så detta fick duga ;-)


Efter dagen med sol och promenad i flera timmar kraschade jag i soffan och sov närmare 1 timme... Och Fredde blev seg han oxå... Bägge med huvudvärk - vi har druckit massor, men man är ju inte riktigt van vid solen än ;-) Har fått fin bränna på axlarna *s*

4 kommentarer:

Sofia sa...

Vackra foton som vanlig:) Den översta blomman var verkligen vacker undrar vad det är för blomma.

Anonym sa...

Översta blommar är en sort akleja. Visst är dom fina.

/Anna

Anonym sa...

Härliga bilder! Men fälgfotot var nog läckrast! =)

Anonym sa...

Åh, vilka underbara kort du tagit. Du är verkligen en begåvad fotograf. Fälgfotot var supersnyggt, skulle aldrig komma på det själv ;=)

Kram!