onsdag, februari 21, 2007

Åt ni såna här igår?

Igår var det fettisdagen, åt ni semlor då?? Vi gjorde det :) Älskar semlor, helst med varm mjölk till :) Men nu fick det bli årets sista semla ;-) Har väl ätit 4 i år, och nu får det räcka *s*


Kram kram

7 kommentarer:

Emma sa...

Klart det blev en semla.. riktigt mumsig =)

MarieG sa...

Nej..... har redan ätit min ranson av dessa underbara bullar.......
Men oj så goda de är!!!!!

Anonym sa...

Hej vännen! Kul att du kikade in hos mig=) Vi har dessvärre inte blivit friska än.Sebbe har fått hosta och feber som William hade förra veckan och i går kväll började Nathalie att kräkas och har gjort under natten och dagen plus att hon hostar och snörvlar.Så nu håller vi tummarna att inte Sebbe och William får Nathalies magsjuka.Men nu blir det ännu ett uppehåll för Williams inskolning.Hoppas att vi klarar det under nästa vecka.Ser att det är renovering på gång! Kul!Nyfiken på hur det kommer att se ut=)Massor med kramar till dig!

Anonym sa...

Semlor ÄR gott! En blev det igår, fast bara en liten hemgjord...

Superfräckt foto du tagit! Snyggt!

Och lycka till i scrapliften - din LO är jättefint!

AnnaHanna sa...

Hej tjejen!
Såg att du också varit sjuk - och sedan badrumsrenovering mitt i allt.
Hur god såg inte semlan du fotat ut då?
Jag åt två halvor igår - en på jobbet och en hemma med familjen. Men jag fotade ingen av dem för de var ganska fula... så nu dröjer det väl ett år innan man får chansen igen :-)
Kramis //Anna

Anonym sa...

Åh semlor är bara sååå gott!
Hoppas att vi ses på syfestival, jag ska dit på lördan.

Anonym sa...

4 st för i år??? Det kan jag NÄSTAN smälla i mej på en dag...men jag har gått ner 32 kilo efter sista graviditeten så jag får kanske ransonera...men mina byxor är för stora...köpa byxor eller semlor...hm....(väger 53 kg)