tisdag, februari 27, 2007

Det trista kvar...

....med badrummet... Kaklet på väggen med vattenskadan är nu på plats, ny duschblandare är på plats, ny golvmatta är lagd! Men nu ska allt städas, taket tvättas och målas om (ja, vi gör det på egen bekostnad, det ser så smutsigt och trist ut), väggarna ska torkas och torkas och tvättas och skuras (det är nån smutshinna på kaklet och av nån "konstig" anledning går det inte bort vid första tvätten). Sen ska allt in igen, dvs badkar, tvättpelaren och allt annat jox man har.

Vi ska köpa nytt duschdraperi och stång till densamma, för att få lite nytt och fräscht även där. Och så kanske nån snajsig badrumsmatta - vi som inte haft badrumsmatta på en massa år eftersom vår katt Sascha alltid kissade på den (inget fick ligga på badrumsgolvet, för då fick man ju kissa på det, eller hur?). Men eftersom Sascha inte finns kvar hos oss längre, så funderar vi på att ha en matta därinne ;-)

Nog om det, nu är det dags att fixa mig iordning och sen åka till jobbet!

Ha det gott!

2 kommentarer:

Carina W sa...

Smutshinnan på kaklet är ju kalkavlagringar från fogmassan. Fås lättast bort med någon form av svag syra, typ citronsyra som man kalkar av kaffebryggare med eller liknande. Torka endast av kakelplattorna bara och undvik att komma i kontakt med fogen med medlet. *tipsar*

webmosterhelene sa...

Ja, fast smutshinnar är på alla kakelplattorna, även de som inte är bytta... Men vi ska testa citronsyra där oxå :) Tack, söta!