fredag, augusti 04, 2006

Jag har varit rätt duktig...

...ja, inte på scrappandet igår och idag, för igår blev det omändring för Fredrik och utgång så det blev inget av... Varken med hans utgång eller mitt scrappande... Så jag tog tag i att rensa min hög av post mm bredvid spisen (jag har alltid haft en tendens att höga saker, har blivit bättre på senare år, men fortfarande får jag en hög eller två nånstans *ler*)... Så hörnan vid spisen blev såååå ren och fin igår... Sen satte jag mig och målade lite uppstansade motiv :)

På förmiddagen idag så var jag och Fredrik och tittade på ett 65 kvm hus med 20 kvm biyta och 1900 kvm tomt i Lilla Björknäs. Såååå fint, även om huset är alldeles för litet... Men det går ju att bygga ut;-) Precis i det området vill vi bo! Ja, vi ska iaf vara med i budgivningen på detta hus, även om redan utgångspriset på 2 milj är högt. Men vi ska testa och se :)

När vi kom hem tog jag tag i att rensa ut ett sk samlingsskåp under skafferiet... Ni vet, ett sånt skåp man slänger in all skit i (tyger, garner, ljus, endel julsaker, lite matmaskiner etc), ett sånt skåp man ignorerar att man har för att det är så rörigt :) Ja, nu tog jag äntligen tag i att rensa ur det, kastade 2,5 pappkasse med skräp - hur skönt är inte det då??? Sen tog jag tag i att rensa bort gamla videofilmer, såna man spelat in själv för 10 år sen, men aldrig orkat rensa ur.

När jag gjorde min scraphörna försvann utrymmet för min Disneyfilm-samling (jepp, jag älskar Disney och har alla klassiker - utom Fantasia, som jag inte gillar men nog måste köpa för att ha komplett samling. Älskar tecknad film över huvudtaget)... Så för att inte behöva stoppa ner alla Disneyfilmer i källaren så var jag tvungen att äntligen rensa under tv:n ;-) Nu är det gjort, alla Disneyfilmer på plats och en massa skräp kastat!

Och så har jag tvättat en del tvätt oxå, är det nåt jag gillar så är det att tvätta... Gillar doften av nytvättat såååå mycket!

Sååå, kanske jag ska sätta mig och titta på lite foton nu då och se om jag får nåt sånt gjort ikväll ;-) Eller om det blir nåt mer städande istället... *ler*

Ha en underbar dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att städa är aldrig fel, särskilt skönt när man rensat bort skräp man klarar sig bättre utan ;) Tyvärr gillar jag också att lagar saker på hög, Torbjörn gnäller övre mina pappershögar. Men jag säger alltid att jag vet precis var jag har grejorna ;)

Anonym sa...

Visst är det härligt att rensa bort gammalt krafs! Och så hittar man ju en del "bortglömda" saker också som kan komma till användning på ett kort eller så ;)

Ha en mysig helg och lycka till med budgivningen! Kram, Gunvor