torsdag, april 13, 2006

Ni vet, ibland....

....när man bara vill skapa nåt, men inte hittar inspirationen till att göra dom där "måste"-sidorna (ja, jag vet att många säger att det inte finns måste-sidor, men jag tycker ändå att det finns endel saker man måste/borde scrappa om... ). Idag kom jag på att jag i dom lägena bara ska skapa för att jag vill skapa *s* Ibland får jag liksom små blockar för att jag alltid måste ha nåt "viktigt" att säga - det kan vara ren fakta om vad man gjort eller känslor eller annat - men idag har jag gjort nåt bakvänt *s*

Jag tog fram ett foto, massor med härliga dekorationer och papper jag gillar. Sen bestämde jag mig för att göra en LO om just det, att ibland får man skapa "bara för att...". Bara för att få utlopp för kreativiteten :)


Och jisses! Så nöjd jag är med denna LO! Tänk om jag alltid kunde skapa lika roligt, lika lekfullt, lika dekorativt, lika härligt :) Alla sidor behöver inte vara mästerverk, men detta är ett av mina :)

Ha en underbar dag! Det ska jag ha!!!
>--kram--<

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja sååå himla läckert!! Du får fortsätta ta fram massa läckra papper och dekorationer, skapa sådana här sidor och välja foton efteråt! ;)

kram, Marie

Linda Muhr sa...

den är underbar Helene, jag förstår att du är nöjd, jag har oxcå plockat ihop papper och dekorationer, och foton, men det kommer inget...:-(
Jag har glömt hur man scrappar!

Emelie sa...

Vilken fantastisk LO!!
Var ett tag sen jag var in här så jag läste ikapp lite.Antar din mission om att komma ihåg att fota sig själv i sitt eget liv, fick en tankeställare, att lämna något kvar till sina barn om hur man såg ut osv.
För det kan ju vara skoj även för en själv om 20 år att se hur man sååg ut nu.
Hoppas du har en underbar o skön påsk

Kram Jeanette

Mikaela sa...

Ja du, den var faktiskt heeeelt underbar!

Anonym sa...

WOW, den är urläcker Helene!!!

Lene S sa...

Wow! Denne var heftig, Helene! Digger rødt og svart sammen og oppsett og detaljer er perfekte.

Millan sa...

WOW! Den här layouten är verkligen läcker!