söndag, mars 05, 2006

Vilken mardrömsresa hem!

Soft förmiddag innan vi skulle resa hemåt... Vi åt mat, fikade, snackade och inväntade småtjejernas sovstund så att det skulle bli lite lättare för Patrick och Lena i deras bil :) Vädret var rätt bra, ända tills vi skulle åka hemåt!

Såhär var sikten under många mil och många timmar! I Sandviken hade de ställt in all busstrafik pga mycket snö. Bilen till vänster ligger i vänster körfält, som var helt igensnöat. Till höger var det minst 1 dm snö i vägrenen... Helt sjukt! Det tog oss 6 timmar att åka 25 mil, inkl en matpaus på 45 min. Herre min je, detta är en otrolig hemresa... Vi har nog bara haft en sån här hemresa från en skidort innan denna och det var min allra första skidsemester med Fredrik i mars -94. Då tog en resa på 70 mil drygt 12 timmar... Fy 17...

Jaja, vi tog det lugnt och kom hem iaf. Trafiken var lugn, trots att det tog tid! Annars brukar det ju alltid vara ngn fartdåre som ska göra vansinnesomkörningar, men de två stora olyckorna (med 30-40 bilar inblandade, om jag minns rätt) utanför Arlanda den senaste månaden har väl skrämt upp folk. Som tur är!

Ha det gott! Vi är nu hemma, safe and sound!

>--kram--<

6 kommentarer:

Ejris sa...

skönt o se dig hemma igen fy sånt väder är inte att leka med. har ju åkt uppt många gånger är är vädret uselt så är det inte kul....

Vilka kanon foton du tagit...setat och beundrat länge nu;)

kram

Emilia sa...

Wow, vilka underbara kort du tagit! Och fin blogg du har! Vad kul med statistik, tror jag ska härma dig :-)
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Skönt att ni kom hem välbehållna trots väder och vind !

Anonym sa...

Jag har suttit och njutit av de vackra bilderna från Hälsingland - va duktig du är! Skönt att ni tog det lugnt på vägen och kom hem ordentligt!

Emelie sa...

Men usch vilket snökaos
skönt att resan gick bra hem ändå trots att det tog så lång tid och allt.

Anna sa...

Usch, det där såg läskigt ut! :(

Jag passar på att lämna en utmaning! Se min blog:

http://annaknin.blogspot.com/