lördag, februari 11, 2006

Planering av Paris-resan...

Idag var hade jag och Fredrik en slappar-dag... Jag scrappade på förmiddagen, men shit vad fult det blev! Är totalt missnöjd och nu ligger LO:n halvfärdig på vardagsrumsbordet. Jaja, tids nog blir den väl färdig. Egentligen lika bra att ta tag i det innan det gått alldeles för lång tid, det är bara så trist när det inte blir som man vill.

Vid 15-tiden åkte vi hem till Fredriks mormor Eva, innan dess var vi i Solna centrum och käkade varsin Nacho-plate och sen shoppade jag loss på 2 par jeans och en jättesnygg tröja i grått och rosa. Vi köpte med oss semlor till mormor och hon bjöd på kaffe.

På kvällen åkte vi hem till Micke, Mona och Matilda och kikade lite i kataloger, på våra bokningar och sånt... Ja, till Paris-resan över midsommar! Det ska bli såååå skoj! Längtar så mycket! Både för att få gå på EuroDisney, men främst för att få resa iväg en hel vecka :) Ska bli så nice!

Matilda är såååå söt :) Hon är så gosig och vill mest hela tiden krypa upp i mitt knä och kramas och prata. Det är så härligt att vi har sån kontakt! Visst är hon söt oxå?

Ja, pricken i pannan är vattkoppor, hon är frisk nu men har några envisa skorpor kvar :) Matilda somnade som vanligt hopkrupen hos mig, jag tycker det är så härligt!!!

Kram och hej!

Inga kommentarer: