söndag, november 06, 2005

Glömde visa....












Denna superduperfina scrappade ask kom med posten i torsdags (på min födelsedag) och det var Åsa/Badankan som gjort den i present till mig... Åååååååh, jag blev sååå glad och den är så fin! Tittar på den flera gånger om dagen och är så glad att hon tog sig tid att göra en present enkom åt mig. I asken ligger en glasängel och bredvid kom det med en tablettask med "änglapiller" :) Så fint!!!

Apropå nåt helt annat... Igår var Fredrik riktigt dålig. Han kom hem strax före 2 på natten, och efter att ha varit hemma några min bara så började han kräkas. Först blev jag chockad, hade han partajat så hårt med tanke på att vi skulle på födelsedagsfest senare på kvällen... Han var uppe ytterligare en gång och kräktes, så vanligt är det inte att han festar så hårt... När jag pratade med honom dagen efter så visade det sig att han inte druckit så mkt, det hade blivit 6 öl på lika många timmar... Och tidsspannet mellan middag och kräkning var 5 timmar, så det lutar nog helt klart mer mot att han blivit matförgiftad... Stackarn! Han låg hela dagen i princip, vi tog oss ut och köpte en present till Jonas bara. Sen sov Fredrik till kl var 18, dvs 1 timme innan vi skulle gå hemifrån...

Vi gjorde oss iordning och åkte till Jonas fest på stället Öst100. Shit, vad folk den mannen känner!! Det var folk överallt!!!! Vi fick supergoda välkomstdrinkar och varsin plockmatstallrik. Mums, vad gott! Vi satt och pratade med ett par i 3 timmar, Christoffer och Sara, ett advokatpar. Supertrevliga!! Vid 22.30-tiden tog vi oss hemåt, det blev en tidig kväll för oss....

Skönt idag, då det visar sig att jag har ont i halsen och har lite feber (37,7 grader mot 36,6 i vanliga fall). Så det har inte blivit så mkt gjort för mig här. Tur i oturen är dock att jag inte har haft nåt sim idag. Samtidigt är det så typiskt att bli sjuk när jag för en gångs skull är ledig. Inte har jag fått nåt scrappat i helgen heller, fast jag så gärna ville pyssla lite. Men igår kunde jag ju inte springa in och ut i sovrummet och hämta prylar och idag har jag inte orkat... Men det går väl fler tåg antar jag ;-)

Ha en bra söndagkväll!

Kram och hej!

3 kommentarer:

Julia sa...

Men oj så fin du var :) Riktigt mörk och det passar dig! Jag står i valet och kvalet om jag ska förbli ljus eller färga mörkt. Hmm, typiskt mig; blond på vår/sommar och mörk på höst/vinter. Men det är ju så svårt att gå från mörkt till ljust och det vet jag ju att jag vill...sen. Du verkar ha haft en underbar födelsedag och jag gratulerar dig i efterskott!! Trist om du ska bli sjuk, been there... hoppas att det vänder på en gång.
Ha det gottis!
//Julia

Sandi sa...

Åh, vilken underbar scrappad ask/låda du fick!
Hua, vad läskigt med Fredrik, vad hade han ätit?
Var han ok sen dagen efter när ni var på party?

Ha en bra dag och hoppas du mår bättre!
Kram!

AnnaHanna sa...

Hej och tack för senast!
Tänk att jag drack en hel...
Asken som du visar här har jag ju sett live och den var verkligen toppenfin. Så mycket roligt det finns att göra.
Hoppas allt är topp - vi hörs på söndag om återlämnandet.
Kram //Anna