lördag, september 24, 2005

Lördag och hösten är sakta på väg...

Japp, så är det hösten. Hösten är på väg och nu börjar naturen visa sig i sin fulla prakt... Underbara färger, klar luft. Det jag tycker är mest synd med hösten är att det blir mörkt så fort och att det blir blåsigt och kallt. Annars är hösten underbart vacker!

Har haft sim idag istället för Linda, jag hade fotografering under vattnet. Ska jobba imorgon också, men är istället ledig hela nästa helg. Så skönt! Ev. kommer Paula ner från V-ås till mig på fredagen och stannar till lördagen. Vore himla skoj! Kanske scrappa lite, promenera lite, äta gott och skratta mycket :) Det vore toppen! Håll tummarna för att hon kan komma och hälsa på :)

Jag skulle ju egentligen åkt på mässa i Göteborg och scraphelg hos Sanna i Alingsås i helgen som kommer, men ingen kan åka bil med mig och jag vill inte köra den långa sträckan alldeles själv i bilen. Och tåget är alldeles för dyrt, inget alternativ för mig just nu. Den här och förra månaden har det gått åt massor med pengar i räkningar och det finns inte mkt över. Det är det här som är en nackdel med att vara särbo. Blä!

Jaja, så är det! Får stanna hemma och pyssla istället. Det går precis lika bra, även om det är just det att träffa Sanna och Anna och dom andra tjejerna som är den största höjdpunkten med att åka ner dit. Med tanke på att Sanna bor i Alingsås och Anna i Jönköping, så ses vi ju inte så ofta. Så det var med ett mkt tungt hjärta jag tackade nej till att åka ner till Sanna. :-(

Nåväl, ha en fortsatt trevlig lördag!!! *Kramen*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så tråkigt att vi inte kommer träffas til helgen. Men Helene! Du och jag har ändå träffats många gånger i år, 4 gånger är det :O)

Kramen och pussen Anna

~Karin~ sa...

Hej vännen! Önskar så att vi kunnat åka både du och jag!!! *snyft* Vet ju nu att Paula ska komma iaf! Skoj!!!

puss å kram /K