onsdag, september 07, 2005

Jag vill vara leeeeeedig....



Missförstå mig rätt.... Jag älskar mitt jobb, men vill vara lite ledig. Hinna med mig själv, mina hobbys och göra annat än bara jobba... Och det lockar ännu mer att vilja vara ledig sådana här dagar då det är lugnt på jobbet. Det är typ 2 veckor under varje kurs som det är riktigt lugnt och 3-4 veckor per kurs som det är apmycket att göra.... Så efter att ha fått en rivstart på terminen, är jag redan slut *s* Och nu är vi inne på den lugna perioden och jag går ner på lågvarv och hinner ändå ingenting *s*

Sen skulle jag behöva vara hemma och träna på gympapasset, så lätt är det inte att göra på jobbet. Mitt kontor är typ 3x3 meter stort och där kan jag inte röra mig. I bassängen är det pass hela dagen, så jag kan inte stå där... Det bästa vore att vara hemma och träna i vardagsrummet :-s Hur ska man göra??

Nå, jag tog beslutet att jobba halva dagen hemifrån och träna på passet, och sen halvdag kompledigt... Det blir bra det :)

Jaja, så är det... När jag blir pensionär kanske jag hinner med mig själv lite iaf :-)

Mmmm, kanske ska berätta att det halsonda nästan är borta nu, känner mig smått täppt i näsan... Men som vanligt känner jag att kroppen motarbetar infektionen och det bryter inte ut... Så är det nästan alltid, jag har ju inte tid att vara sjuk *s*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vill oxå vara ledig! Kan man inte få pengar för att bara vara hemma och utöva sina hobbys? Fota lite, skaffa några hundar, spela rollspel...skulle inte vara helt fel.
Föresten gick den ganska mkt bättre med Tor igår på simmet! Så skönt!!! Jag lyssnade på honom som du sa...och när vi skulle upp ville han bara att vi skulle gå under hela tiden... Kul.

Suss sa...

Håller med dej, hur fasen ska man hinna allt man vill??
Tid borde man kunna köpa på Ica, som allt annat ;-)

Ha en bra dag vännen!

~Karin~ sa...

Hej vännen!! Skönt att halsen verkar på bättringsvägen...hoppas att du blir frisk nu o inte sjuk!!! Va skönt att du tog lite komp...det behöver man! Håller med Suss...tid borde man kunna köpa på ICA som allt annat!!

Nu ska jag försöka gå o sova...vore bra o komma i säng före midnatt! *kraaaaam*